Διακοπές με την Incrediblue


Οι διακοπές με σκάφος δεν είναι ακριβες

Σκέφτεσαι καλοκαίρι, διακοπές, θάλασσα και φυσικά η πρώτη επιλογή είναι τα πανέμορφα νησιά μας, τα οποία θέλεις να τα γυρίσεις όλα. Το μόνο πρόβλημα; Tο κόστος. Κι όμως όχι πια. Η Incrediblue είναι εδώ για να μας δώσει την λύση. Πρόκειται για μία διαδικτυακή πλατφόρμα ενοικίασης σκαφών η οποία ιδρύθηκε το 2012 και έχει έδρα τον Βόλο. Η καινοτόμος αυτή εταιρεία έχει ήδη κατεφέρει να επεκταθεί πανευρωπαϊκά και έχει βρει τον τρόπο να καλυπτεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες προσφέροντας περίπου 3.000 σκάφη στις χώρες της Μεσογείου. Μέσω της πλατφόρμας δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να επικοινωνήσουν με τους ιδιοκτήτες των σκαφών, να δουν τις παροχές τους και ό,τι άλλη πληροφορία επιθυμούν, να κάνουν την κράτηση τους και να είναι σίγουροι για την επιλογή τους χωρίς τον φόβο κάποιας δυσάρεστης έκπληξης. Οι επιλογές είναι πολλές και οι τιμές κάτι περισσότερο από ικανοποιητικές. Επιπλέον δεν αποτελεί προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος οδήγησης σκάφους καθώς παρέχεται και η δυνατότητα επιλογής κυβερνήτη ή η επιλογή σκάφους με πλήρωμα.

Η Incrediblue λοιπόν προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης καταρρίπτοντας το στερεότυπο πως οι διακοπές με σκάφος είναι προνόμιο μόνο για λίγους και πηγαίνει κόντρα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και το αρνητικό, απαισιόδοξο κλίμα που επικρατούν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα ενισχύει σημαντικά την οικονομία και την εικόνα της χώρας προσελκύοντας όχι μόνο τουρίστες από πολλές χώρες αλλά και τον ελληνικό πληθυσμό προτείνοντας έναν άλλο τρόπο γνωριμίας των ελληνικών νησιών.

Σίγουρα οι περισσότεροι είμαστε συνηθισμένοι στο κλασικό είδος του τουρισμού, δηλαδή να επισκεπτόμαστε ένα το πολύ δύο νησιά κάθε καλοκαίρι εξερευνώντας το όσο πιο πολύ γίνεται και μαθαίνοντας τα πάντα γι αυτό. Ωστόσο ίσως να προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον η επίσκεψη και η εξερεύνηση πιο πολλών νησιών. Το σκάφος σε βάζει σε ένα διαφορετικό κλίμα, πιο περιπετειώδες. Ταξιδεύοντας ώρες με το σκάφος βλέπεις άλλες ασυνήθιστες ομορφιές. Συναντάς μέρη και εικόνες που δύσκολα θα έβλεπες αν απλώς κατοικούσες στο νησί με τον συμβατό τρόπο και εύκολα μαγεύεσαι από τα ιδιόμορφα τοπία των νησιών μας. Αποκτάς άμεση πρόσβαση σε δύσβατα σημεία, κολυμπάς στα πιο καθαρά και καταγάλανα νερά, απολαμβάνεις την ησυχία και την ηρεμία της φύσης κάτω από τις παχιές σκιές των δέντρων και γεμίζεις με όμορφα συναισθήματα που μόνο ο ελληνικός ήλιος μπορεί να στα προσφέρει. Και βέβαια από την απόλυτη ησυχία και ελευθερία που σου προσφέρει το σκάφος εύκολα μεταπηδάς στην ευχάριστη βαβούρα των ελληνικών νησιών όπου βρίσκεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, από παραδοσιακά ταβερνάκια μέχρι club και cocktail bar για τους νεότερους. Όμως ένας λάτρης της θάλασσας θα είχε έτοιμο ένα ιδιαίτερο σχόλιο. Το γλυκό νανούρισμα του κύματος της θάλασσας κανένα κρεβάτι ενός ακριβού ξενοδοχείου δεν μπορεί να στο προσφέρει όπως επίσης και εκείνη την απίστευτη αίσθηση του να ταξιδεύεις και να βλέπεις γύρω σου τα χρώματα του ουρανού να αλλάζουν συνεχώς, να νιώθεις δίπλα σου τον ήλιο να βυθίζεται στην θάλασσα, να κοιτάς από μακριά ένα από όλα τα πανέμορφα ελληνικά νησιά και να εκστασιάζεσαι σκεπτόμενος τις καινούριες εμπειρίες, εικόνες, γεύσεις και στιγμές που θα σου προσφέρει. Γιατί η χώρα μας είναι γεμάτη από ονειρεμένα καταπράσινα και καταγάλανα τοπία που σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις. Και μόλις έμαθες τον ιδανικότερο τρόπο όχι για ένα, αλλά για πολλά ταξίδια.

mm
Ο Δημήτρης ήταν λάτρης του ταξιδιού από μικρή ηλικία. Έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, και είναι έτοιμος να μοιραστεί τις εμπειρίες του.

Σχόλια

σχόλια